Ignorera dem som kritiserar dig och håll dig borta från dem som inte värdesätter dig.

Ignorera dem som kritiserar dig, lyssna på dem som råder dig och håll dig borta från dem som inte värdesätter dig.

Ja vi har nog alla mött dem som kritiserar oss och ibland har vi lyssnat men dem varför lyssna på dem som kritiserar oss när vi kan lyssna på dem som ger oss råd? Man kan ge kritik på ett bra sätt men dem som ger kritik på ett dåligt sätt ska vi inte lyssna på utan lyssna på dem som kommer med råd för dem har oftast redan gått igenom liknande saker du ska gå igenom och har erfarenhet av det.
Dem kommer aldrig gå igenom exakt samma som du eftersom ni är två olika personer och kommer uppleva era situationer på olika sätt.

Dem som ger oss råd kan ha erfarenhet och vill bara förmedla vad dem gjorde i sin situation och sen är det upp till dig, dem som kritiserar dig vill oftast du ska göra som dem säger och sluta gå framåt.
Sen har vi dessa som bara vill ha dig i sitt liv för det du kan ge dem och nej dem kommer aldrig värdesätta varken dig eller det du gör, för dem kommer bara begära mer och mer hela tiden.
Ja det kan vara svårt att släppa en sån person för du kanske är så vad att den personen utnyttjar dig men umgås hellre med dem som värdesätter dig och som uppskattar det du gör för dem.

När du gör något för en annan person och den visar sin uppskattning så ger det dig också mer energi att göra mer saker även om man inte få något annat än tacksamhet tillbaka.

Gillar

Kommentarer