Idag ta det lugnt och var snäll mot dig själv.

Today take it easy and be kind to yourself.

Idag ta det lugnt och var snäll mot dig själv.

Ja det är nog något man kanske skulle göra lite oftare och att vara snäll mot sig själv är inte egoistisk utan ett sätt att orka med sin vardag. För om du kör slut på dig själv, vem kommer då stötta dig och hjälpa dig?
Så idag stanna upp och ta det lugnt och var snäll mot dig själv.

För många gånger så är vi väldigt kritiska mot oss själva och har väldigt höga krav på vad vi ska klara och vad vi ska göra, men hallå ta det lugnt. Du hinner även om du inte gör allt idag. Sluta ställ så höga krav på dig själv. För hade det varit någon annan som ställde så höga krav på dig så hade du protesterat. Varför inte göra det när du ställer dem själv?

Ta ett samtal med dig själv och ge dig tillåtelse att ta det lugn och ge dig beröm för det du hann göra istället för att bara se allt du inte gjorde. För när du börjar bli snäll mot dig själv (nu menar jag inte att du är elak jämnt eller bara säger elaka saker till dig själv) och ge dig beröm istället för kritik, se vad som händer.
Ge dig tillåtelse att reflektera över vad du gjort idag och låt dig andas mellan varven.

Gå ut idag och njut av det som finns runt dig och ta det lugnt, för även om du stressar så hinner du inte med mer än det du gör så ta det lugnt och njut av livet. Men framför allt var snäll mot dig själv, ge beröm istället för kritik. Andas och njut av det du har runt dig.

Gillar

Kommentarer