Idag stänger jag dörren för det förflutna, öppnar dörren för framtiden....

Today I close the door to the past,
open the door to the future,
take a deep breath,
step on through and start a new chapter in my life.

Idag stänger jag dörren för det förflutna,
öppnar dörren för framtiden,
tar ett djupt andetag,
går vidare och börjar ett nytt kapitel i mitt liv.

Ja det förflutna har ju redan hänt så det kan vi aldrig förändra MEN vi kan acceptera den och sen stänga den dörren och öppna den nya som står framför oss och är en väg in i våran framtid.
Det kan vara lite läskigt att gå genom nya dörrar för man vet aldrig vad som finns bakom dem men ta ett djupt andetag och gå vidare och börja det nya kapitlet i ditt liv.

Ja även om du älskar det liv du har så det som var igår var det förflutna och det som är imorgon är framtiden och vi vet vad vi har varit med om i det förflutna men vi har ingen aning om vad framtiden har att erbjuda om vi aldrig vågar kliva in genom den dörren utan står kvar i det förflutna och lever kvar där...
För oavsett om det var ett bra eller dåligt förflutet du har så är den inte där för vi ska stanna utan vi ska fortsätta gå framåt och även om det kan vara lite (eller mycket) läskigt att inte veta vad som kan eller kommer hända så är det så i livet och mycket av det som händer här och nu skapar den framtid du kommer få uppleva imorgon.

Och vad passar bättre en sån här dag då vi har den sista dagen i en månad än att göra ett avslut på den och reflektera över vad som var bra och vad som var mindre bra med denna månad, ta med det som var bra och lämna kvar det som var dåligt in i den nya månaden som börjar imorgon.

Gillar

Kommentarer