Idag är jag tacksam för mycket i mitt liv.

Ja idag är en sån dag då jag känner mig tacksam för mycket av det jag har runt mig och inser att mycket kanske man tar lite för givet. Att få en härlig middag tillsammans med de man bryr sig om kanske är något man tagit för givet för när jag jobbar så inser jag att många är väldigt ensamma och har inte så många att prata med i sin vardag. Så istället för att bli arg på något de kanske gör så får de en kram istället, ja de har undrat lite om jag mår bra idag men när jag förklarar att jag är glad att jag har de i mitt liv och inte måste vara helt ensam och kanske varit det i lite mer än ett år nu, då håller de med mig. Det är tragiskt men tyvärr mångas vardag. Och hos mig har de fått prata även om det dragit ut på tiden lite och ja idag struntade jag i det.

Imorgon blir det distans för båda mina igen och det är bara lilla fröken som ska iväg och ja hon ser fram emot det men sen får vi se om det blir distans även för henne så småningom eller om de mindre får fortsätta i skolan. En del på gymnasiet har haft distans sedan det började förra året och ja det känns nog lite annorlunda för de men en del kanske tycker det är skönt och andra inte.
Men som det är just nu så längtar jag tills vi kan slippa denna pandemi och även om man inte återgår som det var tidigare så kanske vi kan ändå börja träffas och låta de som är i riskgruppen få komma ut och träffa folk igen och kanske krama om sina nära och kära som de inte kunnat gjort sen det började. För egen del så har vi inte ändrat så mycket och det kommer nog inte bli så stora förändringar när det slutar mer än att man kommer träffa folk lite oftare och kanske umgås oftare och bjuda hem vänner igen...

Men nu tänker jag mysa ner och kika på något avsnitt med sonen som kom hem precis innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Livetssanning
Livetssanning,

Jo man ska va tacksam för de man har runt sig som verkligen genuint bryr sig om en åter.

Glad Påsk 🐣

nouw.com/livetssanning
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det håller jag med om 😊 Tackar och Glad påsk till dig med 🐣

nouw.com/positiv5barnsmamma