Ibland måste du fatta beslut som kommer att skada ditt hjärta, men som lugnar din själ.

Ibland måste du fatta beslut som kommer att skada ditt hjärta, men som lugnar din själ.

Ja ibland måste vi ta jobbiga och svåra beslut som kan skada vårat hjärta men vi vet att vi måste för att få det lugnt i vårat liv igen.
Det kan handla om en vän som svikit dig enormt mycket som du verkligen gillar, eller en partner eller någon du verkligen gillar.
Ibland skadar andra människor oss och då är det vårt beslut om den personen ska få fortsätta skada oss eller om vi älskar oss själva så mycket så vi kan säga ifrån och sen lämna den personen.

Ja ibland händer det att någon sviker dig gång på gång eller att dem väljer att gå vidare i sitt liv och sårar dig genom att lämna dig, det enda du kan göra då även om det känns som hjärtat ska krossas är att gå därifrån och säga att ok jag älskar dig men jag älskar mig själv mer så jag går.
Gå därifrån och låt ditt hjärta läka igen för du kommer ha ont ett tag och ja det kommer kännas svårt att mista någon men om personen behandlar dig illa så förtjänar du en bättre person i ditt liv.

Så även om vi måste ta jobbiga beslut ibland som känns som hjärtat går sönder så är det för att vi vill lugna vår själ för vi förtjänar att må bra och att bli älskade och behandlade på ett bra sätt. SÅ när någon inte älskar dig längre eller behandlar dig illa så gör ett beslut och vad du väljer är upp till dig men se till att det är ett beslut som lugnar din själ.

Gillar

Kommentarer