Ibland måste du bara vara klar. Inte arg, inte upprörd.

Sometimes you just have to be done.
Not mad, not upset.
Just done.

Ibland måste du bara vara klar.
Inte arg, inte upprörd.
Bara färdig.

Ja ibland för att kunna släppa något så behöver du vara helt färdig med det och så är det även med att släppa människor du kanske har i ditt liv som du känner behandlar dig på ett sätt som inte är bra för dig.
Det kan vara svårt att släppa människor du vuxit upp tillsammans med men bara för du vuxit upp med dem så innebär det inte att dem ska vara där för resten av livet.

Du har rätt att må bra och få vara lycklig och om någon i din närhet trycker ner dig eller gör att du mår dåligt (och tro mig det finns många anledningar till varför någon vill få andra att må dåligt) så släpp dem och det kommer du kunna göra när du känner att du är klar, inte arg eller upprörd utan helt färdig med den relationen. Då kommer du lätt kunna släppa den och ja det är väl klart det kommer kännas och du kommer sakna den personen och vad den har betytt för dig men du kommer även inse att den enda som du värdesätter i denna relation är DIG SJÄLV.

För om någon får dig att må dåligt av någon anledning så börja titta på vad det är som får dig att må dåligt?
Är det en dålig kommunikation, ja då kan du prata med personen det berör och kanske går det att reparera, kanske inte. Men du får inte veta så länge du inte diskuterar det med den det berör.
Och mår du dåligt för att personen trycker ner dig eller bara klagar, så berätta det och förstår inte personen vad du menar (ja en del vill inte inse vad de själva gör utan skyller allt på andra) då kanske du behöver inse att du kommer må bättre utan den personen. Nej det är inget lätt val men ibland MÅSTE man sätta sig själv och sitt mående i första rummet för att man ska orka och det är oftast då man är redo att lämna det gamla och även såna relationer bakom sig och se framåt.

Gillar

Kommentarer

minframtid
minframtid,

Oh ja! Viktigt inlägg! 👏

nouw.com/minframtid