Ibland känner jag mig ledsen och har ingen att berätta det för utan måste gå vidare....

Ibland känner jag mig ledsen och har ingen att berätta det för utan måste gå vidare och låtsas må bra...

Tyvärr tror jag detta är mer vanligt än man tror, och jag vet att jag hade en period i livet då det kändes som jag inte hade någon att berätta saker för men jo jag har det men långt ifrån alla har det.
Så om någon börjar berätta att dem mår dåligt eller är ledsna så ta den lilla stunden det tar att lyssna.
Du kanske tycker det känns som slöseri med dem få minuterna den personen får prata men jag lovar det kommer betyda allt för dem.

Och jag tror det blivit ännu mer nu under denna pandemi när folk isolerar sig och distanserar sig mer än tidigare, så ja det är många som skriver på sociala medier och där är det enkelt att bara scrolla förbi men låt den personen veta att du ser det den skrev genom att gilla eller skriva en kommentar.... Vad tar det av din tid? Kanske max 15 minuter under en hel dag!

För många har ingen att berätta för vad dem verkligen känner utan dem måste ta på sig ett leende och gå vidare och låtsas må bra.
Och det finns i alla kategorier och samhällsklasser människor som är mer ensamma än man tror för dem kan ge sken av att allt är superbra men bakom fasaden kanske dem gråter för dem har ingen att berätta för hur ledsna dem är.

Gillar

Kommentarer