I slutet av dagen är jag tacksam för att mina välsignelser är större än mina problem.

At the end of the day, I am thankful that my blessings are bigger than my problems.

I slutet av dagen är jag tacksam för att mina välsignelser är större än mina problem.

Ja vad säger du till dig själv på kvällen? Är du missnöjd att du inte hann göra allt du ville.. DU hann "bara" göra de där 5 av 6 sakerna du hade tänkt dig och den 6:e som du inte hann var ju den du verkligen ville hinna göra. Du klankar ner på dig själv för att du inte hann göra en (1) sak medans du faktiskt hann göra 5 av de (eller hur många du nu hann göra). Varför vara missnöjd att du inte hann göra en enda sak medans du faktiskt hann göra massor.

Ge dig själv beröm istället för alla de sakerna du hann göra.
Börja räkna upp sakerna du gjort och visa dig själv att du är nöjd och att du uppskattar att du hann göra så många.
Var snäll mot dig själv och ge dig själv en klapp på axeln och säg att du var duktig idag.
Börja säg vad du är tacksam med över dagen, tex Jag är tacksam att jag hann göra 5 saker idag för nu är det inte så mycket kvar att göra imorgon.

Sen börjar du se dig omkring vad är du tacksam över i ditt liv? Du kanske gillar det där kaffet på morgonen och är tacksam att du har rent vatten att fylla din bryggare med eller ström till den så den kan brygga kaffet åt dig medans du sysslar med andra saker under tiden. Du kanske gillar att se morgonnyheterna och är tacksam för din tv som ger dig så bra bildupplevelse när du tittar på dina nyheter osv

Det var några exempel och varje dag funderar jag på vad jag är tacksam över och ja när mina välsignelser är större än mina problem då är jag väldigt tacksam. Vad är DU tacksam för idag?

Gillar

Kommentarer