Hur svårt det än är, ibland är det bäst att bara gå iväg och inte se tillbaka.

However hard it may be, sometimes itś best just to walk away and not look back.

Hur svårt det än är, ibland är det bäst att bara gå iväg och inte se tillbaka.

Ja även om det är supersvårt så vissa situationer eller personer är det bäst att lämna och bara gå därifrån för man vet att man inte mår bra av de eller att det skadar dig. Och även om det är supersvårt ibland så är det de enda att göra, går därifrån och aldrig se tillbaka.

Ja vissa saker ska man lämna i det förflutna och inte se tillbaka på för det ger oss mer skador än vi trodde var möjligt eller att det sårade oss så mycket så vi inte mår bra av att bli påminda av det varje gång vi ser bakåt.
Men det är inte bra att bara lämna det där och inte acceptera det hände för såna saker har en tendens att komma tillbaka och det kan skada oss mer.

Så när du inser du har en situation eller en person i din närhet som är skadlig för dig, även om det är svårt så gå därifrån och var tacksam att du insåg tidigt vad som kunde ha skett och du fick en ny chans när du gick därifrån.
För en del gånger så när vi går ifrån något så kanske vi inte är medvetna om hur svårt det ska vara men att se tillbaka på hur långt man kommit kan man göra men inte för att se om det man lämnat är kvar för det kommer bara påminna dig och då blir det svårare att släppa taget och acceptera det hänt och sen bearbeta det.

När du känner du är redo, gå därifrån och se inte tillbaka.

Gillar

Kommentarer