Hur ser era morgonrutiner ut?

Godmorgon ja det börjar ljusna utanför fönstret men det är ändå fortfarande mörkt och jag njuter inne med kaffekoppen och en myslampa tänd bara. Familjen sover och ja det gör de helt rätt i när de är lediga. Ja jag är ledig också men eftersom jag är van att vakna tidigt så är jag ganska trött på kvällarna och somnar tidigt så ja då vaknar jag tidigt men det gör inte mig något, jag gillar mina mornar då jag får egen tid att göra det jag gör varje morgon.

Hur ser era morgonrutiner ut? Jag njuter alltid av en kopp kaffe (minst) på morgonen och skriver en morgondagbok och det är skönt att få ner lite tankar och funderingar för när man läser de sen så är de kanske inte så jobbiga som man tycker när det är tankar som kommer och går (en bra morgonrutin jag gjort i snart 6 månader nu) sen lyssnar jag och läser dagens ämne i EKIM (En Kurs I Mirakel) och ja det är lite reflektion där som jag verkligen gillar och som fått mig att tänka i lite nya banor och ja jag gillar denna även om jag haft den boken länge så den var lite mastig tyckte jag men när den kom i en enklare version av Pam Grout så ja då lyckades jag få till dem dagliga övningarna på ett bra sätt. Efter det så skriver jag mina blogginlägg och dem gör jag minst lika mycket för min skull som för att andra ska läsa för många gånger så går de lite hand i hand med LOA (lagen om attraktion) som kursen EKIM och det är lite roligt för det är oftast det vi fokuserar på som vi ser mer av och ja det stämmer verkligen för mig.
Ja det är lite om mina morgonrutiner, hur ser era ut?

Nu tänker jag ta kopp nr 2 och mysa ner mig i soffan medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer