Hon kan vara tyst, men hon är en krigare och hennes böner kan flytta bergen.

She may be quiet, but she's a warrior and her prayers can move mountains.

Hon kan vara tyst, men hon är en krigare och hennes böner kan flytta bergen.

Ja även om en människa är tyst så kan bönerna den ber om försätta berg. Vi kan så mycket mer än vi tror och ja vi kan flytta berg om det är det vi vill. Ja kanske inte ett riktigt berg, MEN något som är lika stort kan vi flytta på.
Vi kan lätt bygga upp problem som egentligen inte är problem MEN när vi möter det så har vårt ego och vår rädsla gjort att vi tror att vi aldrig kommer klara av det!

Alla vi kvinnor som tror vi är svaga och inte klarar så mycket, VI är krigare och vi kan klara så mycket mer än vi tror.
Och när vi gör ett försök så känns det lika läskigt ibland som om vi skulle bestiga ett högt berg. Även om det vi ska göra inte är en sån stor sak egentligen men när vi ska göra det så har vi oroat oss för OM vi ska klara det eller inte så vi har nästan gett upp tanken innan vi ens gjort ett försök. Vi ger upp innan vi börjar.

När vi växer upp så lär vi oss att vissa saker är "killgöra" eller "tjejgöra" och det är så fel. För många gillar att baka och laga mat, det är inget som en kvinna måste kunna eller ens tycka om, det kan lika gärna en kille tycka är jätteroligt att göra. Men många anser fortfarande att det är ett "kvinnogöra" att stå i köket eller ta hand om hemmet.

Meka med bilar är "killgöra" men varför? Jo för det har alltid varit så och om en tjej gillar mecka med bil så hajar man till och undrar vad det är för fel på henne....
MEN det är inget fel på henne, det är väl lika naturligt som att en kille är hemma och tar hand om hemmet och lagar mat eller bakar.

Vi kvinnor har lärt oss redan som barn hur dem olika könsrollerna är och kvinnor anses vara det svagare könet, MEN där protesterar i alla fall JAG! För det finns inget svagare kön!
Svaga människor JA det finns men det är inte alltid kvinnorna som är dem svaga.

Så även om en kvinna är tyst så innebär det att hon är svag, hon kanske utkämpar ett krig inom sig och hennes böner kan göra att hon flyttar på berg som är stora hinder för henne.

Gillar

Kommentarer