Hitta glädje genom att gå i tacksamhet.

Find joy by walking in gratitude.

Hitta glädje genom att gå i tacksamhet.

Ja detta med tacksamhet är något många pratar om och som alla som håller på med attraktionslagen använder sig av.
Att skriva ner saker man är tacksam över gör att man kan inse vad man har och vad man kanske skulle sakna om det inte fanns i ens liv. Och när man skriver eller säger saker man är tacksam över så höjer du din vibrationsnivå och den gör att du kommer få mer saker att vara tacksam över (ja de kommer ju inte flygande men DU kommer inse att det finns mer du är så van vid att ha i ditt liv att du inte tänker på det).

Och när du känner tacksamhet så kommer du att känna glädje för det är svårt att vara tacksam och ha en negativ inställning.
Jag skriver ner saker varje kväll och morgon jag är tacksam över, på kvällen skriver jag ner sånt jag är tacksam över som hänt under dagen och det kan vara allt möjligt som tex när stora E lagade maten igår det är jag tacksam för då fick jag sätta mig vid ett dukat bord och som ensamstående förälder så händer inte det så ofta.

På morgonen skriver jag saker jag är tacksam över och det kan vara sånt som hände under dagen innan eller även under morgonen eller något jag ska göra under dagen som jag vet jag är tacksam över. Och det du fokuserar på är det du ser mer av.
Så när du väljer att se sånt du kan vara tacksam över så kommer du se mer av sånt i ditt liv.

Gillar

Kommentarer