Hemligheten med att komma vidare är att komma igång.

The secret of getting ahead is getting started.

Hemligheten med att komma vidare är att komma igång.

Ja många gånger så kommer vi inte igång för vi är rädda eller inte riktigt vet hur vi ska göra eller hur vi ska gå till väga för att få det vi vill ha.
Men oavsett vad det är du vill ha så bestäm dig för att börja oavsett vad du gör så kommer du inse att det var det där första steget var det allra viktigaste du någonsin tog.
För många kommer aldrig igång med det de drömmer om för de vet inte hur de ska göra eller också är dem rädda för att misslyckas och därför vågar de inte ta det där allra första steget.

Tänk om inte Alexander Graham Bell inte hade vågat ta första steget mot att uppfinna telefonen, eller Mark Zuckerberg hade vågat ta steget att utforma och starta facebook.... Ja hur hade våra liv sett ut då?
Många saker vi tar för givet är saker som andra vågat utforma och skapa och tänk om aldrig de hade vågat ta det där första steget....

Så var inte rädd för även om du skulle misslyckas så har du vågat ta det där första steget och ja du kommer inte ge upp bara för att du misslyckas utan du kommer fortsätta ta nya steg tills du kommer uppnå det du önskar.

Gillar

Kommentarer