Härlig dag med roliga erbjudanden.

Vilken härlig dag det vart och ja en del roliga och bra besked fick jag så jag är supernöjd. Och vi får väl se vad framtiden kommer bära med sig men det ser ju lovande ut. Och jag är nöjd. Sen hade jag premiär på Willys hämtningsstation och det var så mycket enklare än jag trodde det skulle vara, Så det kommer bli fler gånger jag handlar på det sättet och sen hämtar det den tiden jag väljer. Så enkelt och smidigt.

Jag köpte en blomma och gav till min handledare och ja jag är väldigt tacksam över tiden jag fått hos dem och allt jag fått lära mig och jag kommer alltid vara tacksam över tiden jag fick och all vägledning för det har gjort mig ännu mer säker på att jag är på rätt spår när det gäller yrkesval. Och min handledare berättade att både hon och hennes kollega har fått en massa samtal denna vecka med folk som vill boka sig och även ett helt gruppboende som ville ha inbokningar med hembesök men ja dem måste ju tacka nej då dem endast är två och den ena jobbar väldigt lite men det ser ju lovande ut för mig att veta att det kommer finnas massor med jobb för mig sen om jag är villig att jobba med hembesök. Och ja det tål ju att tänkas på.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer