Härlig avslutning på veckan med utelek i strålande solsken.

Vilken härlig dag med sol och värme som vi fick njuta av, en liten stund ute med lek medans vi väntade på lilla moster som var på kalas skulle komma hem så vart lilla barnbarnet så trött så hon kröp upp i mosters favoritfåtölj och somnade. Inte lätt att vara liten ibland men nöjd med dagen är vi nog alla och att vara ute när det var så fint var nog bästa avslutningen på denna vecka för nu i kväll har det börjat blåsa lite och nja jag hoppas det blir fint tills i morgon igen så vi kanske kan få njuta lite mer av det vackra vädret.

Ja denna vecka har verkligen varit härlig och det har handlat mycket om att umgås och att äta gott och ja även om de äldre barnen hade andra planer så fick vi andra en härlig och trevlig påsk och godiset ja risken finns att det kommer finnas kvar länge haha för även om vi åt lite idag med så har är det knappt så det syns vi tagit något ur den.
Jag är verkligen nöjd med veckan och helgen som avslutades på bästa sätt, lek och bus ute i solsken och sen filmmys inne med de bästa. Och nästa vecka blir lite mer jobb och sen även en massa mys med trollen och sen får vi se vad mer veckan kommer bjuda på.

Men nu tänker jag mysa ner mig en liten stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer