Har ert liv förändrats eller lever ni som vanligt även fast covid-19 härjar runt?

Att ta över efter någon som är så där rysligt duktig är svårt och ja jag fick en tuff nöt att bita i men idag fick jag en rejäl klapp på axeln att jag kanske kan min bit jag med för jag fick en kund som absolut ville boka in sig på mina dagar i fortsättningen för hon var mer än nöjd med det jobb jag gjorde. Och det var en enorm bekräftelse och det kändes skönt att få ett sånt bra omdöme på det jobb jag gjort. Blir så roligt när jag får möta denna kund igen och höra om det vart som hon hade förväntat sig. Det är svårt att ta över efter någon som jobbat i många år och som varit vida känd för sina kunskaper men ja jag hoppas bara jag kan bli hälften så bra innan jag slutar med detta yrket.

Som sagt så har min dag varit rolig och många samtal har det blivit och även att lyssna är något vi får göra när vi pysslar om våra kunders fötter och det är en del av arbetet och jag kan tänka mig att numera är nog många ensamma mer än tidigare och då är besöken hos oss lite viktigare för de får en chans att prata av sig.
Har ditt liv förändrats mycket efter att det vart covid -19 eller är det som innan? Jobbar du hemifrån eller åker du till jobbet?
Mitt har nog förändrat sig en hel del även om jag åker till jobbet så tänker jag mig för och planerar mina inköp lite mer nu än tidigare. Förut kunde man åka ner och handlar bara en sak för man behövde typ grädde men numera försöker jag planera lite mer och se till att jag har allt jag behöver till det jag ska laga en vecka åt gången i alla fall. Sen undviker vi att umgås med för många åt gången och vi försöker hålla avstånd när vi träffas.

Ja det vart lite funderingar så här på kvällen men nu myser jag ner mig en stund i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer