Häng med människor som är bra för din mentala hälsa.

Häng med människor som är bra för din mentala hälsa.

Ja vi har alla den där i vår närhet som suger energi och alltid är negativ och hur mår vi när vi är i närheten av den personen? Den som bara hör av sig när den vill något och sällan bryr sig om att höra av sig annars. Vi blir nedstämda och deppiga när vi har såna personer runt oss och ja man blir lite tröttare.

Men dem som ger oss energi är dem som bryr sig och som kan höra av sig bara för att se hur du mår och dem har vi alla i vår närhet med. Dem som säger glatt "Hej!" när ni träffas och som säger snälla saker om allt och alla.

Vilken typ av personer får dig att må bra?
Ja det är den sista typen och det är den typen man själv helst vill vara och ja jag tror många av er som läser är den typen och även om man har en dålig dag och är lite "ur led" och lite negativ så innebär det inte att man är en negativ person.
Vi har alla bra och dåliga dagar och om du inser det så är dem dåliga dagarna inte lika jobbiga.

Dem vi mår bra av att umgås med är dem vi ska umgås med och det spelar ingen roll vilken kategori av personer dem är så länge dem får oss att må bra. För mår vi bra av dem vi umgås med så kommer det märkas.
Om man blir osams ibland så är det inte hela världen för man kan bli sams igen så länge man inser att man hade en dålig dag.
Och mår man bra av att ha dem i sitt liv så ska man absolut fortsätta umgås med dem oavsett vad andra tycker och tänker.

Gillar

Kommentarer

moniq68
moniq68,
Håller absolut med 😉
nouw.com/moniq68
moniq68
moniq68,
Undvik enegitjuvar❤👍
nouw.com/moniq68
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja absolut 🙏❤
nouw.com/positiv5barnsmamma