Halloween och fullmåne.

Ja denna dag börjar gå mot sitt slut och jag har en liten tjej som är supernöjd och fick en bra kväll på discot som en zombie, storasyster är superduktig på sminkningen och hjälpte till med den och håruppsättningen. Sen fick vi besök av några zombies som kom och fick lite godis. Jag och stora E var upp till kyrkogården och tände lite ljus där jag ville de skulle brinna och ja även om jag tänker på några av dem ofta så är det ändå en dag vi minns dem lite extra och tände lite ljus och konstaterade att hade min mormor levt så hade vi varit 5 generationer och det är inte ovanligt men ja hon dog för länge sen och har tyvärr bara hunnit träffa min äldsta men inte de andra då hon dog när han var 1 år.

Sen minns jag med lite extra värme min farfar och hans sambo som alltid kommer vara farmor för mig även om hon inte var min biologiska så var det ändå hon som tog hand om mig som liten när mina föräldrar jobbade. Och ja jag tände ett ljus även i minneslunden för dem som jag inte kan besöka där deras gravar är en bit bort men ja dem kommer alltid finnas i mitt hjärta och idag är jag lite extra tacksam för det de betytt för mig och vad jag lärt mig av dem.

Myser ner mig i sängen och kikar lite på tv en stund innan det är dags att försöka sova lite så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti och ha en jätte trevlig Halloween.

Gillar

Kommentarer