Haft en riktigt härlig dag full av en massa intressanta möten och samtal.

Oj vilken dag, en massa roliga möten med härliga samtal och en liten fräckis vart det också, nej inte jag som berättade den utan en kund... Och ja många kunder gick nöjda från mottagningen medans många ringde för även i dag var det fart på telefonen och bokningslistan fylls på fort för nu vill många ha fina fötter till sommaren. Och även extra kunder med nageltrång eller liktorn kommer för att bara få hjälp med det som gör ont och ja vi hjälper de med såna saker också och det här med nageltrång är ju en vetenskap för sig.... Men det är lite spännande.

Jag vet när jag gick utbildning så var jag lite orolig för att få kunder med nageltrång för det såg så otäckt ut när man "grävde" och klippte så mycket, och även om man såg hur ont kunden hade när den kom och ja att det gjorde ont när man gjorde i ordning det så såg man även när det onda försvann och det som förvånade mig mest var hur liten den där "taggen" som var problemet kunde göra så himla ont och nu tycker jag det inte är ett dugg otäckt för jag vet att jag gör en skillnad. Och det är lika spännande varje gång att se hur liten den lilla "taggen" är som ställer till så mycket skada.

Men nog om det nu myser jag ner mig en stund till i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer