Haft en mysig dag.

Haft en riktig mysig dag och ja jag tror barnbarnen tyckte mormor skötte sig när dem passade mig även om minsta killen och jag var oense om vissa saker. Men han gillade att hjälpa mig i tvättstugan eller också var det bara för att ha koll på mig hihi
Glassen vart uppskattat i alla fall och ja det var ju bra. Men vi hade lite otur när vi skulle gå till skolan för att hämta min lilltjej och det började regna men ja vi fick inte så mycket på oss så det var skönt.

Efter vår middag så tog vi en tur ner till affären och letade reda på stövlar som lilltjejen behövde då dem från i höstas var en aning för små och ja vi passade på att köpa avslutningsskor också så nu är hon helt klar till skolavslutningen och sonen hittade ett par jeans och även shorts han kan tänka sig att ha till skolavslutningen så nu ska jag se om jag kan lura på honom en skjorta kanske så är han med klar och E ja där konstaterade vi att skorna hon ville ha var för små så det får vi fixa i veckan som kommer. Kläder har hon redan klart.
Tänk att min minsta slutar och ska ha sitt första sommarlov....

Ska nog mysa ner mig i soffan och kika lite på tv innan vi byter ut soffan mot sängen så vi orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer