Haft en härlig dag med många samtal och skratt.

Haft en riktigt härlig dag på jobbet och många samtal och skratt har det blivit. Det är en skönt känsla när man ser att de man hjälper går ifrån mottagningen med lite lättare steg.
Idag har det varit grått mest men jag har sett solen har kikat fram lite bakom molnen emellanåt för att sen gömma sig igen men det var en sån dag då jag kunde vara inne med gott samvete. Fick besöka av stora E på mottagningen som ville prova på att få en behandling och ja det hann vi med innan vi fick åka hem och hämta lilla E som vart lite avundsjuk att stora syster fått en behandling så nu har jag lovat henne att hon ska få följa med vid något tillfälle så hon med får känna på hur det känns.

Ja idag har det varit fullt upp och jag gillar det verkligen. Jag har nog alltid tyckt om att hjälpa andra med sånt de har svårt för och detta vet jag att jag hade en fundering på att jobba med för många år sen men då jag hade små barn så var det inte riktigt läge att utbilda sig men skam den som ger sig nu fick jag ju gå den utbildning som krävdes och jag får jobba med det jag drömt om i så många år och det är en härlig känsla.

Tror jag snart ska byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer