Griniga ungar och en trött mamma var ingen bra kombo.

Ja idag var det en sån dag och nej vi kan aldrig få bort dem för vi är alla olika, och ja vi har alla bra dagar och mindre bra dagar. Och ja tyvärr så var det en dålig dag för båda mina äldre och jag var ganska trött. Men jag har fixat tvätten och vi har varit iväg och handlat lite och jag fick en skön promenad så jag är ändå nöjd även om kvällen gick åt att medla lite.
Och ja det är väl så när olika viljor vill styra och ställa men inte får riktigt.

Jag känner mig trött men vet att lite sömn kommer råda bot på det. Och imorgon är det äventyr som väntar för mig och ja även för barnen. Vet inte vem av dem som ser fram emot detta mest, dem eller jag.
Jag och E ska ju iväg till Ullared nästa månad och ja hon håller på och räknar ner men idag har vi varit ut och kikat lite på deras sortiment och ja det ska bli roligt att komma dit. Är ett tag sen vi var där sist.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Kvintettmamman
Kvintettmamman,
Jag älskar Ullared. Sitter ofta och kikar på deras hemsida. Och varje gång man ser programmet på TV så vill man dit och shoppa. He he
nouw.com/kvintettmamman
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag gillar det också och äntligen har vi bokat en resa 😊 har kikat på deras blogg där dem lagt upp lite av nyheterna när dem kommer in men även kikat i en grupp på FB där andra besökare tagit kort på sortimentet så man vet vad som finns 😉
nouw.com/positiv5barnsmamma