Grillat, myst och avslutar med "Eurovision song contest".

Ja dagen bjöd verkligen idag på lite omväxling i väder och vi planerade att grilla eftersom det var så fint när vi åt frukost men när det var dags att tända grillen så började det regna...... Nu var det ett kortare regn som kom och försvann lika fort igen så vi tände och hann grilla allt innan det kom några droppar igen så det var verkligen skönt. Och det vart riktigt gott och min egengjorda potatissallad vart uppskattad av nästan alla.

Myst ner oss i soffan och kikar lite på "Eurovision song contest" men jag tror inte jag kommer orka se hela så vi lyssnar på låtarna och sen blir det sängen tror jag för annars är risken stor jag kommer somna i soffan känner jag.
Fick lite gjort idag och det kändes skönt för då får vi njuta av en ledig och slappardag imorgon eller kanske inte haha ja vi får se vad dagen imorgon bjuder på men lite kreativ kanske vi kan vara.

Fortsätter njuta av musik (ja vi kan nog diskutera om de är bra eller inte) innan jag byter ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer