Göta energi

När det kommer till el så vill man ju ha det enkelt och utan problem och helst så billigt som möjligt, men det är skillnad på nätleverantör och den som levererar elen. Nätleverantör kan variera beroende på vart man bor men är samma i hela området och är den som äger nätet som gör att du kan få el i bostaden, medans man har olika val när det gäller vem som levererar elen. Jag kommer berätta lite om en av dem största utmanare på marknaden. Göta energi och många av dem kunder som aktivt gjort egna val när det gäller elavtal och dem har olika avtal beroende på vad du är ute efter.

Det är enkelt att byta och Göta energi har en ny kund garanti som innebär att du har en prisgaranti som hjälper dig att inte betala mer än det bolaget du hade innan och det är enkelt att bli kund, dem ordnar allt efter att du tecknat avtal och skulle du behöva deras hjälp så bjuder dem dig på tre månadsavgifter. Är inte det bra?

Göta energi samarbetar med en organisation som heter WaterAid och dem arbetar för att alla människor i världen ska ha tillgång till rent vatten och sanitet. Denna organisations arbete förändrar varje år miljoner människors liv i världens fattigaste samhällen.

Deras kundservice är prisvinnare i SM i kundservice och har två år i rad vunnit pris i sitt nytänkande och bara det är väl en bra prestation. Men hur är deras elavtal då kanske ni undrar, ja det beror lite på vad du är ute efter. Som dem flesta är det väl att få ett så lågt pris som möjligt och du hittar dem olika avtalen på gotaenergi.se. Där kan du se vilket som passar dig bäst, kanske du inte vet men Göta energi har en kundservice med personal som kan hjälpa dig.


Gillar

Kommentarer