Gör gott för andra. Det kommer att komma tillbaka på oväntade sätt.

Do good for others. It will come back in unexpected ways.

Gör gott för andra. Det kommer att komma tillbaka på oväntade sätt.

Ja när vi gör något för andra utan att förvänta oss något tillbaka så kommer det vi gör för andra komma tillbaka till oss på kanske såna sätt som vi aldrig räknar med. Så se till att det du gör mot andra är bra saker och snälla. För även de elaka sakerna du gör kommer tillbaka till dig själv.

Detta brukar vi kalla Karma!
Men detta är något som alltid fungerat och även om vi förväntar oss att få något tillbaka så det vi sänder ut kommer alltid tillbaka till oss själva.
Om du pratar snällt om någon eller gör något mot någon så har det en tendens att komma tillbaka till dig och ibland kommer det tillbaka på oväntade sätt. Vi kanske inte tänker på det när andra är snälla eller vänliga mot oss men ofta så reflekterar det hur vi är mot andra.

Och om någon skulle vara elak mot dig så misströsta inte för det behöver inte betyda att det är DU som är så mot andra utan det kan handla om att den som är elak mot dig är bara så och en reflektion på hur den personen är, MEN ditt sätt att vara tillbaka reflekterar vem och hur du är.

Hur vi reagerar på andras sätt att vara mot oss reflekterar vem vi är och hur vi är mot andra.
Reagerar vi med ilska och aggressivitet så kommer vi möta såna situationer hela tiden men reagerar vi med snällhet och kärlek så är det sånt vi kommer möta i de flesta situationer vi möter.
Sen finns det de som är elaka mot allt och alla de möter och ja tyvärr kan vi inte göra så mycket åt de mer än att vara snälla mot de för de kanske inte vet hur man ska vara snäll för de kanske aldrig har fått möta vänlighet tidigare.

Så när du möter någon var vänlig och snäll för det kommer tillbaka till dig själv på oväntade sätt.

Gillar

Kommentarer