Godnatt och tack för denna veckan.

​Wow vad trött jag är, nu känns det verkligen i min kropp att vi ställt om till vintertid. Hade verkligen svårt att hålla mig fokuserad sista halvtimmen på jobbet men nu är det slut och jag har fått landa i soffan lite innan det är dags att sova.
Hoppas natten kommer vara lugn, så jag får sova ostört men ja ibland blir man väckt. 
Haft riktigt roligt på jobbet idag och att få arbeta med trevliga kollegor gör saker mycket lättare och tiden går så fort.

Ska snart byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen då jag slutar väldigt tidigt och sen får åka hem till mina lediga trollungar. Söndag och jag reflekterar över veckan som varit och jag kan bara säga att jag är väldigt tacksam över alla runt mig som ställer upp så jag kan jobba som jag gör men även så jag kan åka iväg och plugga ibland. Och ja denna vecka har verkligen gått i pluggandets tecken och att få prova skalpell var riktigt intressant och sen få lära sig fotmassage var intressant och jag tror mina tjejer gillade det för dem har jag fått testa på redan. Sönerna vill också men där har jag inte hunnit än, ska köpa en ordentlig nageltång först så jag även kan testa och klippa deras naglar så jag får öva på det med.
Denna vecka har verkligen varit härlig med en massa prat om framtid och vad vi alla som går denna utbildning vill och sen ska vi kunna beställa material redan nu så vi kan använda hemma och öva. Så ja det ser jag fram emot väldigt mycket för vi är så sällan i skolan och kan öva där. Har så mycket att vara tacksam över i mitt liv och denna vecka har verkligen visat mig vad jag vill med framtiden och imorgon är det en ny vecka och vad fyller vi den med? Ja det får vi se nästa söndag. 

Men nog om det nu ska jag byta ut soffan mot sängen snart så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer