Godmorgon mitt i veckan.

​Godmorgon ja då har vi kommit till mitten av veckan redan. Onsdag och jag ska plugga idag innan barnen kommer hem men först har jag tänkt handla lite efter dem är lämnade i skolan. Lika bra ta det på morgonen så är det gjort och jag kan få plugga i lugn och ro hihi
Ska även beställa nya patroner till skrivaren då dem nästan tagit slut så det är svårt att skriva ut materialet vi använder under föreläsningarna. Och ja dem kan ju vara bra att ha.

Funderar på om vi ska planera in en tripp snart till Ikea, var länge sen vi var där och ja det är alltid lättare att se sakerna i verkligheten innan man beställer dem. Och jag har lite saker jag skulle vilja ha därifrån men ja vi får se när det kan bli men snart hoppas jag.
Och sen har jag lovat lilla E att vi ska åka till Burger King nästa gång vi ska till Dollarstore och ja vi ska planera in en resa dit också.
Alltid lika kul att planera in shoppingresor hihi Men funderar även på om vi ska planera in en resa till någon julmarknad i år, för det är ganska mysigt att gå på dessa och bara njuta.

Ja jag myser ner mig i soffan en stund till och funderar innan det är dags att väcka upp barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Godmorgon 😃
nouw.com/mariasvardag
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
majsansnajsan
majsansnajsan,
Jag brukar handla tidigt på dagen nör jag kan.Det är så himla skönt att göra det.Mindre med folk så man slipper trängas,och så har man det gjort.
nouw.com/majsansnajsan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är skönt att slippa och det är ett lugnare tempo på morgonen 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Advent kräver en julmarknad för att bygga upp förväntningarna
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja verkligen 😊 måste verkligen kolla när det är marknader i vår närhet.
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack och du får också ha en fin dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma