Godmorgon lördag.

​Ja helg och alla sover utom jag men det börjar bli en vana för mig och ja jag klagar inte jag har hunnit gjort massor och igår fixade jag det sista på kursen och det var ganska skönt. Så även om det känns lite vemodigt så är det ändå skönt att den är färdig. Den har förändrat mig ganska mycket och ja jag har verkligen fått verktyg att kunna bli den person jag vill bli. Och den känslan är enorm.

Ja det är helg och det är min jobbarhelg men den kommer gå fort och jag har en del inplanerat. Ska baka lite så min kollega kan ha afternoon tea i morgon och ikväll ska jag fixa lite smörgåssnittar som jag hoppas kan bli populärt. Men ja det återstår ju att se då.
Först ska jag mysa med mina troll innan jobb och sen kanske handla lite innan jobb då våra nagelklippare har gått sönder alla på en gång haha men ja jag har äntligen satt mig och filat mina naglar, brukar aldrig orka utan klipper ner dem istället.
Så det kanske fanns en anledning....

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund medans jag väntar på att barnen ska vakna.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det låter allt jätte spännande. Jag är glad att du hinner att göra också roliga saker efter jobbet. Ha en trevlig dag.
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack ja allt handlar nog om hur man prioriterar tiden man hat, jag tittar sällan på tvprogrammen som sänds utan bara något enstaka program annars så streamar jag mest o då kan jag ju välja tiderna själv o göra annat när andra tittar på tv 😊 Tack fina o du med får ha en trevlig dag 💖
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige