GOD JUL önskar jag er alla.

Godmorgon ja då är äntligen dagen här som många barn väntat på. Och ja jag har en liten förväntansfull tjej som myser i soffan bredvid mig som inte kunde sova i morse för hon ville se om tomten varit här på besök och ätit upp pepparkakorna och druckit upp mjölken hon ställde fram i går kväll åt honom. Och JA han hade varit här hihi gröten puttrar i crock potten så snart får vi äta en god julaftonsfrukost.

Ska mysa ordentligt i dag och bara vara inga måsten och inga krav det är så härligt. Kommer verkligen njuta av att umgås med hela min familj som växt under det sista året och ja den kommer ju inte bli mindre med åren och jag älskar det. Att se barnen växa och utvecklas är en gåva jag verkligen uppskattar att jag får följa på nära håll och jag älskar verkligen den nära kontakten jag har med alla mina barn. Vi kan prata om det mesta och även umgås utan en massa krav och måsten och det är helt underbart och precis så en familj ska vara enligt mig i alla fall.

Myser ner mig bredvid min lilla skrutta och ser på dagens avsnitt av adventskalender innan gröten är klar så vi kan duka för en underbar frukost och sen öppna varsitt paket.
God jul till er alla och ha en riktigt mysig dag kram kram

Gillar

Kommentarer