Glöm inte hur du har roligt.

Godmorgon ja idag är det lite äventyr och det ska bli intressant att se vad vi kommer få veta. Lilla fröken ska till skolan och det ser hon verkligen fram emot sen ska vi bara njuta av dagen har vi tänkt så ja det ska bli intressant.
Ja i morse var det riktigt mörkt när jag kom upp men det gör inte så mycket för jag gillar det då jag kan få tända lite ljus eller en lampa (har en som ser ut som en ljuslykta men det är en lampa som jag har där jag sitter och skriver) och det är mysigt det med. (bild på lyktan finns under texten.)

Fick mig en liten tankeställare igår och ja det är kanske andras uppfattning men inte min och så kan det ju vara ibland, vi tror något om någon men sen kanske det inte stämmer. Och det kan såra dem det berör men ja jag vet av erfarenhet att inte alla bryr sig.
Hade ett zoommöte igår och ja det var väldigt intressant och jag är så sugen på att delta men det kostar en del pengar så ja jag ska fundera lite till men det vore som sagt väldigt roligt att kunna få den möjligheten.

Nej nu börjar det bli dags att väcka upp barnen så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det blir spännande ❤ ha en fin
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det ska det verkligen bli ❤ Tack o du med får ha en fin dag
nouw.com/positiv5barnsmamma