Glöm aldrig hur mycket styrka du fått lära dig att du har.

Glöm aldrig:
Hur långt du har kommit.
Allt du har gått igenom.
Alla gånger du kämpat på även om det känts som att det inte skulle gå.
Alla morgnar du gått ur sängen, hur dåligt du än mått.
Alla gånger du velat ge upp men trots det klarade av en ny dag.
Glöm aldrig hur mycket styrka du fått lära dig att du har.

Ja ibland glömmer vi allt vi gått igenom och vår egna styrka.
Det är i dem svåra stunderna vi lär oss vilka våra sanna vänner är och vilka som alltid kommer finnas där för oss.
Det är när det känns som vi verkligen vill ge upp som vi kommer bygga upp våran styrka, men det är inte förrän efteråt vi kommer inse vilken styrka vi har och hur mycket vi egentligen orkar gå igenom.

Många gånger när du är mitt uppe i en storm så kommer du vilja ge upp men så hittar du den där lilla orken och styrkan för att fortsätta och när du kommer ut på andra sidan av stormen så kommer du se vilken styrka du har och att ge upp inte ens var en möjlighet. För du har gått igenom så mycket och även om du inte mår bra så kliver du upp och sätter på dig ett leende och börjar dagen för att du har den styrkan att göra det.
Inte alla har det.
Och alla dagar du klivit upp ur sängen, visar hur mycket du klarar och vilken styrka du har.

Ja det kan låta lätt att kliva ur sängen MEN har du hamnat i en storm eller svacka som gör du mår dåligt så är det en enorm prestige att ens kliva ur sängen och den styrkan har inte alla. Oavsett vilken motivation du har.
Alla dem som gått in i den berömda väggen vet vilken kamp man har för att orka kliva ur sängen och att man tappar mycket av lusten till mycket. Lusten att ens finna den där anledningen till varför man ska äta, eller ens gå ur sängen...
Men när man inser att man har klarat en sån period och att man överlevt det så kommer man inse så småningom vilken styrka man har och att du själv är värd att kämpa för och att lära sig vilken styrka man har är en otroligt svår resa att behöva ta men ibland väldigt nödvändig.

Gillar

Kommentarer