Glass, plantera blomskott och sen lite god mat njöt vi av idag.

Oj vad dagen gått fort idag och det har verkligen varit intressant, när vi kom hem så hämtade vi lite plantor jag beställt och handlade lite jord och fler sopsäckar haha ja dem går åt så det är skönt på ett sätt för då vet vi att det slängs en del saker eller blir bortskänkt.
Men jag tog med tjejerna och överraskade dem med ett besök på nya glasstället här i byn som öppnade idag och det vart en uppskattad överraskning och det kommer nog bli många besök där under sommaren.

Jag och stora E planterade plantorna när vi kom hem och ja hon vill ha flera av dem i sitt rum men nja dem är ju mina haha men vi ska köpa lite större växter som hon ska få välja själv att ha i sitt rum. Och även den lilla fröken vill ha växter nu i sitt rum haha så ja vi får nog ta en tur till någon blomsteraffär så dem får välja dem växterna dem vill ha i sina rum. Sen får vi se hur länge dem lever eller om jag får gå in och pyssla om dem med jämna mellanrum hihi

Nej nu tänker jag mysa ner mig en stund till i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

dianalowegren
dianalowegren,
Natti natti 🥰
nouw.com/dianalowegren
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,