Ger du dig inte en rättvis chans.

I believe depression is legitimate.
But I also believe that if you don't exercise,
eat nutritous food,
get sunlight,
get enough sleep,
consume positive material,
sorround yourself with support,
then you aren't giving yourself a fighting chance.

Jag tror att depression är normalt.
Men jag tror också att om du inte tränar,
äter näringsrik mat,
får solljus,
får tillräckligt med sömn,
konsumerar positivt material,
omger dig själv med stöd,
så ger du dig inte en rättvis chans.

Ja vi kan göra mycket för vårat välbefinnande och att bli deprimerad händer alla, jo jag menar alla.
Men vi ser det sällan som depression utan vi ser det mer som saker som händer i våra liv och ja vi hanterar dem alla olika.
Men när någon försvinner ur våra liv så kan vi bli nedstämda och ledsna men vi kan lika gärna bli glada och känna att nu äntligen är vi av med den personen........ Inte så ofta det händer kanske men jo då det händer ibland.

Vi kan mista någon som står oss nära och det behöver inte alltid vara en människa och vi blir ledsna och nedstämda och det är ett slags depression men alla går inte så djupt ner i det utan kommer ur den ganska fort och på egen hand men den har vi en del som har lite svårare att komma ur dem själv och ibland kan man behöva lite hjälp.

Det är normalt och jag tror som Jim Carrey att tar man hand om sig själv på ett bra sätt så ja då kan man lättare ta sig själv ur dessa depressioner som inträffar i våra liv.
Genom att vi tränar och rör på oss lite och äter näringsrik mat, får se solljuset och tillräckligt med sömn så kommer vi långt men även att få läsa eller höra positiva saker gör att vi mår bra och att få stöd av någon kan vara en enorm skillnad och när vi ser till att vi får alla dessa saker tillgodosedda så ger vi oss själva en ärlig chans att kunna hantera dessa nedgångar i livet som kan ge oss depressioner.

Men slarvar vi med att se till så vi får dessa saker tillgodosedda så blir det svårare att kunna ta sig ur en depression själv.
Om du slarvar med din egna hälsa så kommer det bli svårt att kunna stötta någon annan.
Se till så du kan få dina behov tillgodosedda innan du hamnar i en depression och går in i väggen.
För ju längre tid du slarvar desto längre tid kommer det ta att bli bra igen.

Så ge dig själv en rättvis chans och se till så du får röra på dig, äta näringsrik mat, få se solljuset, få tillräckligt med sömn, konsumera positiva saker och ha någon som stöttar dig.

Gillar

Kommentarer