Ge inte upp för det är just vid den tidpunkten allt kan vända.

När det är tuffa tider och allt går emot dig och det känns som om du inte håller ut en minut till,
ge inte upp för det är just vid den tidpunkten allt kan vända.

Ja det brukar vara när man känner det inte kan bli värre än så här och det blir värre det är då man inte orkar mer och vill ge upp men det är då man INTE ska ge upp utan fortsätta för det är oftast strax efter det som det vänder och blir bättre.
Så många gånger som jag ville ge upp men som jag känt att lite till fortsätter jag och det är då det vänt och blivit bättre.

När vi går igenom tuffa saker så är det lätt man tappar tron på sin egna kraft och styrka men det är oftast då man lär sig hur stark man är och att ge upp är inte alltid ett alternativ utan man fortsätter kämpa och när man gör det så märker man att precis vid det vägskälet där man stod och velade om man skulle ge upp eller fortsätta var det vägskälet som var skillnaden eftersom det bara vart bättre efter man passerat det.

Så ge inte upp när det är som svårast utan fortsätt lite till och du känner att du kommer inte hålla en minut till så stanna upp andas och samla lite krafter så kommer du orka en liten bit till. Och du kommer märka när det vänder.

Gillar

Kommentarer