Ge dig själv det bästa du har i det här ögonblicket så att du kan fortsätta.

Give yourself the very best you have in this moment so you can keep going.

Ge dig själv det bästa du har i det här ögonblicket så att du kan fortsätta.

Ja du är ju den som ska orka gå på DIN väg genom ditt liv. Även om den kan vara kantad av törnen och alla möjliga taggar eller snåriga stigar du ska in på så är det DU som ska gå där och ingen annan även om vi kan ha sällskap så är det DIN väg att gå.
Och för att du ska orka gå vidare när det är snårigt och taggigt så behöver du vara snäll mot dig själv och se hur mycket du faktiskt gör för att underlätta för dig själv på din väg.

Så även om det är jobbigt och snårigt så gör det bästa du kan just här och nu så kan du få lite mer ork och vem vet om du kanske ser en mindre snårig väg precis bredvid som du missade första gången.
För när vi ger oss det bästa vi har i just detta ögonblicket så får vi en chans att stanna upp och andas och ja då kan vi även passa på att se lite runt oss och vem vet vad vi ser. Lösningen kanske ligger mitt framför näsan på oss men vi har haft så fullt upp med att ta bort snåret vi ska igenom eller akta oss för att sticka på alla taggarna.

Så stanna upp och se dig omkring i detta ögonblicket och ge dig själv det bästa du kan med det du har här och nu så orkar du fortsätta framåt på din väg genom livet.

Gillar

Kommentarer