Fyra saker att göra idag:

Fyra saker att göra idag:
- Bli inte arg.
- Tänk inte för mycket.
- Le
- Tänk positivt.

Ja ibland är det tillräckligt för en dag att inte bli arg på dem som irriterar dig i ditt liv, eller att inte tänka för mycket på olika saker utan att även hjärnan får vila lite emellanåt. LE åt allt och alla är det bästa man kan göra för du vet ju aldrig om det är ditt leende som är deras ljuspunkt denna dag. Och tänk positivt.

Men ibland är det så fruktansvärt svårt att göra dessa saker, man kanske har den där jobbiga kollegan idag på jobbet som är så negativ så du har lust att slå hålslagaren i huvudet på den personen eller chefen är där hela dagen så du kan inte få ta den där lilla extra kaffekoppen du så väl behöver mot slutet av dagen.

Ja vi alla har olika liv och olika saker vi möter när vi går på livets väg men vi kan alla välja hur vi ska reagera på vår omgivning varje morgon. Och vad spelar det för roll om den där jobbiga kollegan är negativ, du behöver ju bara lyssna en kort stund medans den kollegan behöver vara så hela dagen även hemma. Och ja vad spelar det för roll om chefen är där, ta den där extra koppen kaffe så du håller dig alert hela dagen och Le mot dem alla för det kanske lättar upp deras dag lite också.

Gillar

Kommentarer