Funderardag igår

Godmorgon. Vakna av en rygg som värkte, blir så när jag legat för länge så det var bara kliva upp och fixa lite kaffe. Så nu njuter jag av gott kaffe o egen tid. Magen är lite lugnare just nu men ja jag får se hur den är lite senare på dagen.
Hoppas ni alla sovit gott, jag har sovit bra tills jag vaknade. Är grått ute idag men det gör inte mig något då får barnen göra något inne och sen kan vi kanske kolla film. Ja det finns alltid något man kan göra.

Igår hade jag en riktig funderardag, o ja man kan behöva det med ibland. Även om dessa dagar är jobbiga så behövs de för att jag ska bearbeta saker men det slutade med att tårarna rann igår kväll och jag vet ju att jag ska lita på magkänslan men det är svårt när man inser att man blir lurad och bedragen av en som är nära. Jag har svårt att lita på denna person sen tidigare på grund av ett stort svek och personen vet om det. Men ändå så blir jag besviken varje gång jag känner att jag måste börja lita på personen och den sviker mig. Jag måste lära mig att vi kan ha en kontakt men ingen nära och det är svårt, men tyvärr nödvändigt.

Man måste kunna lita på dem man umgås med att de inte skadar dig o din familj, men ibland kan det va någon nära ändå som är avundsjuk och som kanske inte tänker skada någon men som ändå gör det med sina ord och handlingar. I detta fall vet jag orsaken och ja jag kan inte förändra det utan det är någon annan som måste förändra det. Men skadan är redan skedd och det tar tid innan man kan lita på någon som gjort dig illa igen.

Nej idag ska jag inte fundera och tänka utan njuta av dagen och om magen tillåter det göra något med barnen.
Ha en härlig dag Kram kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229