Fredagsmys med mina tjejer.

Tjejerna hade en bra dag i skolan och ja jag fick en lugn dag hemma och jag har hämtat hem lite varor jag beställt och lilla fröken har köpt presenter till sin kompis som ska ha kalas i morgon och med lite hjälp slog hon in dem och skrev grattiskortet helt själv. En stolt liten tjej som ska iväg i morgon.
Spelat lite spel nu ikväll och ja det var både roligt och underhållande en stund men sen så har jag och lilla tjejen myst ner oss i soffan medans den andra kikar på någon serie på rummet. Men jag är trött ikväll så jag tror det blir en tidig kväll för oss för annars är risken stor jag somnar i soffan haha

Men vad lätt livet känns när solen skiner och det blir varm och ja det fick vi känna av en stund på dagen men sen vart det grått igen och ja några flingor kom men dem försvann lika fort som dem kom. Imorgon har jag tänkt åka iväg och handla lite och då ska jag passa på att fylla på vårat hobbypyssel lager för nu börjar det bli lite tomt och vi gillar att pyssla och nu har jag fått så många idéer som jag vill testa och jag vet att mina små tjejer gärna vill testa lite dem med.

Men det blir imorgon det nu myser vi ner oss i soffan en kort stund till innan vi byter ut den mot sängen så vi orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer