Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon fredag och en ledig dag ligger framför mig och det är nog första gånger på dessa tre veckor jag tagit en dag extra ledigt, men ja det tycker jag att jag gjort mig förtjänt av och jag ser fram emot att njuta av den tillsammans med familjen.
Några små måsten finns och sen bara njuta och mysa hela dagen. Funderar på om jag ska börja snickra på hemsidan jag ska ha sen eller om jag tar det lite senare.... hmm ja vi får se vad det blir men den kommer komma så småningom och innan denna månad är slut så ska den vara klar. Det är så mycket att fixa och dona med men det är bara roligt och jag känner mig bara lugn och avslappnad för det är ju detta jag arbetat mot hela tiden sista halvåret eller ja de sista månaderna har det i alla fall varit lite mer.

Lite handling står på min agenda också och egentligen är det inte så mycket vi ska ha men lite kan behövas och ja det ska förberedas inför lite mat också och jag är lite sugen på att grilla men vi får se om vi tar det i morgon istället... Någon grillade igår när jag gick från jobbet och det luktar ju så gott så jag var sugen redan då men ja det ska bara tas fram så är det klart tills vi ska äta sen, får kolla med barnen vad de vill ha sen.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar