Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja då var den första semesterveckan snart slut och jag har verkligen njutit och bara myst denna vecka. Precis som jag ville och att få återhämta sig är den bästa semestern och jag försöker alltid ha den första veckan lugn och bara ta dagarna som de kommer och få vila mig massor. Det är enormt skönt och man behöver det så man orkar med allt man vill göra sen.
Idag får det bli en lugn hemmadag, ska iväg och handla sen för tjejerna ville baka lite mer så ja vi får se vad vi kommer hitta på i helgen. Men njuta kommer vi göra och lilla barnbarnet ska komma så vi får nog fullt upp att mysa med henne.

Finns många grupper på fb som kan vara som stöd när man går igenom tuffa saker och ja ibland försöker man lura de och skriver kanske glada saker som gör att folk tror man mår bättre än man gör ibland... Idag fick jag se en kommentar som fick mig att fundera lite och ja ibland är inte alltid gräset grönare på andra sidan även om man försöker intala sig det. Men det är ju kanske lättare att köra ner huvudet i sanden än att orka ta tag i det och bygga upp sig själv igen helt enkelt. Jag vet att hade jag kört ner huvudet i sanden när jag gick igenom en liten mindre kris i mitt liv för några år sen så hade jag inte varit den starka personen jag är idag. Och jag hade aldrig orkat stå stadig när det blåste som värst, då man bor i ett litet samhälle så är det svårt när det börjas prata bakom ryggen och jag vet att jag förlorade många sk vänner i denna kris jag gick igenom men jag fick nya som stöttade mig och som såg till att jag hade det bra och var skyddad från allt skvaller och det var min räddning och idag inser många att det som skvallrades om mig var rena lögner och även om jag aldrig kan få en ursäkt eller en upprättelse i detta så är det ändå jag som gick rakryggad ut från det och visade alla vad som var sanning och vad som var lögn. Det var en period i mitt liv som påverkat både mig och barnen mycket men även visade oss vilka som verkligen finns där när man behövde det och vilka som bara ville vara där när det var solsken och positiva händelser i ens liv. Så vissa grupper är kanonbra och man kan få mycket stöd om man väljer att visa sina sårbara sidor också. Jag vet att vissa grupper har betytt mycket för mig när jag gick igenom det jag fick gå igenom och jag är fortfarande medlem där och stöttar andra när de behöver det. Och ja ibland får man sig en tankeställare när någon skriver en kommentar till ett inlägg om varför den personen egentligen är medlem i just den gruppen.....

Nej nog om det nu tänker jag mysa ner mig lite i soffan och njuta av min morgon medans resten av familjen sover.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Godmorgon 🌸 härlig med semester 🙏🏼

nouw.com/mariasvardag
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon 🌸 Ja det är det verkligen 🥰

nouw.com/positiv5barnsmamma