Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon fredag och helgen väntar runt hörnet men först ett kortare pass på jobbet och ja denna vecka har jag jobbat hela veckan och det känns för jag är inte van att jobba heltid men det kommer jag bli och det ska verkligen bli skönt när jag kommit in i det till hösten sen. Men det är ett tag dit så idag blir det att njuta lite av det fina vädret och det ska ju komma lite sämre väder säger de som sett det i väder apparna eller på tv. Men ja det får gärna vara lite sämre så jag får vara inne och göra lite också.

Lite handling är inplanerad efter jobbet innan jag får åka hem och mysa med resten av familjen och bara se vad kvällen bjuder på och även dagen, för det ska bli intressant att se vilka jag får träffa idag och vad jag kan göra för dem. Och ja det är lika spännande varje dag jag jobbar och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Det är så härligt och de jag möter är alltid trevliga och snälla.

Men nu är det snart dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och hoppas på en skön och varm dag. Nu blir det jobb och den ledigt 😊
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon Sandra Ja det ser ut som det kan bli både soligt och varmt idag. Låter som min plan, jobb idag och sen ledigt 😊🌞

nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag hoppas att tiden går fort ❤Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det kommer den göra då det är fulltecknat på jobbet 😊 Tackar och du med får ha en fin dag ❤

nouw.com/positiv5barnsmamma