Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon fredag och helgen väntar runt hörnet. Idag kommer det paket från Matsmart och det är lika spännande varje gång och denna gång så valde vi hemkörning eftersom både jag och sonen beställde och ja det vart en hel del vi hittade som vi köpte. Det fanns en del som var billigt och mina barn som är "fika galna" kommer bli glada då det vart en del kakor inköpta och lite annat fika också. Samt gottis haha det finns alltid en massa sånt som man fastnar för och lägger i varukorgen, men då mina barn är gottegrisar (ja även jag) så kommer det gå åt så småningom.

Det är skönt att få det hemkört eftersom det var så många paket denna gång, men de hade mycket erbjudande på många saker denna gång när vi beställde så ja vi klagar inte.
Sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på, men något spännande kanske det kan bli om inte så njuter vi ändå av dagen och det ser ju ut att kunna bli en fin dag.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh jag tycker mycket om Matsmart 😀så skönt med fredag. Ha en trevlig dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det finns ofta något man vill ha därifrån 😊 Ja det är verkligen skönt med fredag. Tackar och du med får ha en trevlig dag

nouw.com/positiv5barnsmamma