Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja då är äntligen denna magiska fredag här och jag får njuta av den tillsammans med de bästa. Lite handling står på min agenda sen bara njuta av dagen och kanske plocka lite mer här hemma, pyssla om mina växter lite så de får lite näring och sen kika lite i odlingslådorna för jag såg i går att det börjat hända lite i paprikalådan också nu så det är spännande. Det är bara i jordgubbslådan det inte hänt så mycket än men det kommer nog det med så småningom får vi hoppas.

Ska se om jag ska ta fram en lite större kruka och plantera de där fröna som ska bli begonior sen för det tar kanske lite längre tid att få upp de. Sen ska jag även se när man ska sätta resten av fröerna, det är ju så smidigt att det står på påsen när man kan förså de och att jag ska även kika på det här med sättpotatis och om de ska förgro något innan de ska ner i jorden men jag har för mig att de redan har lite groddar när man köper sättpotatisen... Det var så länge sen vi odlade potatis så jag har glömt en del. Men gräslök har jag fixat så vi ska få upp lagom till midsommar i alla fall så det ska bli spännande.

Men nu tror jag att det börjar bli dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det låter underbart. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack, ja den vart riktigt underbar. Hoppas du med fick en fin dag
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Tack, jag har också haft bra.

nouw.com/enitalienareisverige
Madelein,

Kul när det börjar växa. Jag har längtat efter helgen skall sägas. Skall på middag ikväll med min särbo. Hoppas din helg blir kanon!

www.madelein.se
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag blir lika glad som dottern när jag ser det växt något 😊 Men åh vad trevligt, hoppas ni får en mysig kväll. Tack och jag hoppas din helg också blir kanon.
nouw.com/positiv5barnsmamma