Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja nu har det verkligen kommit snö och jag vet vad jag har att göra idag. Men en massa gos och mys kommer det bli också så jag är mer än nöjd. Fredag och en helg väntar framför oss och då ska vi bara njuta massor av ja jag vet inte riktigt men vi kommer nog hitta på något för nu kan vi ju gå ut och åka pulka eller bara leka lite i snön när lilla barnbarnet är här. Och igår försökte lilla fröken krama en snöboll och kasta på stora moster haha de såg så roliga ut när de höll på.

Barnen sover eller ja nästan alla bara sonen som är vaken och ska snart iväg men de andra blir hemma då ena fortfarande har distansstudier denna vecka men nästa vecka är det skola som gäller igen även för henne. Och minstingen är bättre men då man ska vara hemma minst 2 dagar symtomfri så får hon vara hemma även idag och kanske kan hon med få gå ut en liten stund senare, och leka lite om hon känner för det. Det är inte lätt i dessa tider men man ska vara försiktig och även om det "bara" var magproblem så får man göra som de säger och hålla barnen hemma en dag extra mot vad man kanske gjorde innan denna pandemi. Tror många tänker lite annorlunda nu mot vad man gjorde tidigare och är mer försiktig.

Nej nu ska jag snart ut och skotta fram trapporna så sonen ser de när han ska iväg sen kan jag gå in och njuta lite till av min morgon innan det är dags att börja även min dag den lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det blir underbart med helgen ❤ det här snöat också här jätte mycket. Ha en trevlig dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja barnen ser fram emot att inte behöva bli väckt av klockor ❤ Tackar och du med får ha en trevlig dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
helenenordvik
helenenordvik,