Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja idag är det fredag och barnens sista dag innan jullovet och min examensdag. Ja jag vet att jag tjatat om detta men det är sista gången jag lovar. Jag kommer ha lite ledigt med barnen och det är något vi alla ser fram emot.
Och idag ska vi bara njuta och äta något gott så vi kan fira att vi äntligen har fått lov och snart är det jul och det ser vi fram emot. Jag är nästan helt färdig men har några småsaker kvar att inhandla men det får jag göra vid tillfälle när jag ska handla julmaten senare nästa vecka.

Och jag ser verkligen fram emot att få ta fram alla paket och lägga dem under granen men den ska kläs först och ja jag har sagt en dag vi ska göra det och jag vet att lilla E har verkligen längtat efter att få börja dekorera den men snart så..
Ja detta med traditioner är något jag verkligen gillar ibland men att skapa nya är också roligt och att få ha ett möte med släkt via webben är något jag verkligen gillade när vi hade även om inte vi var med så lång stund så var det väldigt roligt och att då få baka pepparkakor tillsammans var uppskattat av många och ja de hos mig åt ju en del och jag tror inte de var de enda hihi men ett väldigt uppskattat inslag var det och något som denna tid vi lever i tvingade oss att ta till för att kunna få umgås och det var ett roligt initiativ och något vi hoppas kan fortsätta även efter denna pandemi även om man kan träffas i verkliga livet med men då många bor långt ifrån varandra så är detta ett superbra alternativ.

Nej nu börjar det bli dags att väcka barn så vi kan se dagens avsnitt av adventskalendern och sen börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Grattis det dig denna dag🎊

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack så mycket Bettan 🙏🥰

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh Grattis, det betyder mycket för dig. Ha en underbar dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack så mycket 🥰🙏 Men åh tack o du med får ha en underbar dag ❤

nouw.com/positiv5barnsmamma