Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja fredag är här och helgen väntar runt hörnet, och jag tror många med mig ser fram emot en ledig helg att få njuta av. Inga planer utan vi tar dagen som dem kommer och det är jätteskönt det med.
Resten av familjen sover och ja kroppen har fått den vila den behöver så jag vakna som vanligt idag och det är skönt när det går åt rätt håll. Men kommer ändå vara hemma idag med och låta kroppen få vila ordentligt en dag till.

Ja nu börjar det närma sig slutet på min praktik, en vecka kvar och sen ska jag ha mitt examensarbete innan jag är färdigutbildad. Vilket kommer bli jätteskönt men samtidigt lite läskigt, men ja jag kommer ju få arbeta med det jag utbildat mig till vilket jag verkligen ser fram emot och det är ju det jag arbetat för det sista 1.5 året så ja även om det känns läskigt så kommer det bli spännande. Och jag vet att jag har en roligt tid att möta...

Men nu tänker jag mysa ner mig en stund innan det är dags att väcka barnen så jag kan få mysa ner mig i soffan när alla är iväg.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vi har inga planer eller. Vi ska tyvärr inte besöka butiker juste för att vi vill undvika trängsel. Ha en underbar helg!
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är lite konstiga tider vi har nu, men det är skönt att bara ta dagarna som dem kommer. Tack o du med får ha en underbar helg 😊❤

nouw.com/positiv5barnsmamma