Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja äntligen fredag och vi fick lite sovmorgon då jag ska börja lite senare idag och det tyckte lilla fröken var superskönt och ja även denna mamman gillar den. Och det är sista dagen på denna arbetsveckan så det är skönt och vi ska njuta av dagen och ser fram emot helgen med en massa "chill" och mys. Sen får vi se vilka barn som kommer vara hemma och vilka som drar iväg till kompisar, men det är precis som de ska och ja jag har lite att göra ändå så det ska bli superskönt och kanske kan jag få fram målarböcker och lite pennor och vara lite kreativ.. Men vi får se om lusten och viljan kommer fram då jag har lite annat inplanerat.

Men ikväll ska det bli popcorn och lite filmmys har vi bestämt så det ser vi alla fram emot. Och sen inga ringande klockor i helgen som väcker en och det är nog det skönaste även om jag vaknar tidigt ändå så gör jag det för att kroppen fått tillräckligt med vila.
Och imorgon är det kladdkakans dag och jag har redan förberett mig och ska överraska barnen lite tänkte jag.. Annars brukar jag missa de här olika dagarna men barnen har koll och brukar påminna mig samma dag haha men det är ju så många olika såna dagar att ha koll på så jag missar flera för jag har inte riktigt fått in dem i min almanacka.

Ska nog mysa ner mig en stund till innan det är dags att börja dagen med lite frukost med mina små.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Kladdkaka är aldrig fel

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Nej det är riktigt gott 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är skönt när man kan vakna lite senare. Ha en underbar dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är det verkligen 😊 Tack o du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
Marit98
Marit98,

Kladdkakansdag ❤️💜🤎

nouw.com/marit98
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja eller hur 😍🤩🥰 kan äta den nästan varje dag 🤪😊

nouw.com/positiv5barnsmamma