Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja denna vecka har verkligen gått fort men nu är det fredag och helgen väntar runt hörnet, ska verkligen bli skönt med en ledig helg och ja jag njuter lite mer när jag är ledig eftersom jag jobbar en del helger. Jag är ledig idag men har lite inplanerat som ska göras och sen får jag njuta av allt som kommer till mig i dag. Ska plugga lite men det kommer ändå bli en lugn och härlig dag. Och jag hoppas jag kan bli klar med uppsatsen så jag kan lämna in den idag och sen få njuta av en helt ledig helg.

Barnen har sista dagen i skolan denna vecka och snart kommer de få njuta av ett höstlov och jag hoppas dem kan få lite vila då så de kan fortsätta sen fram till termin avslutningen och att dem inte tappar orken för nu är det inte mycket kvar på denna termin. Jag ska ha 6 veckors praktik och sen är det typ 3 veckor kvar av min utbildning. Lite läskigt att allt ska ta slut men ja vi är ju färdiga med vår utbildning då och sen får jag kika på den där utbildningen i zonterapi som jag verkligen vill ha i min verksamhet.

Men ja det är ju ett tag dit nu myser jag ner mig en stund till i soffan innan det är dags att väcka barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det blir skönt att vara ledig. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det känns som jag behöver det efter denna veckan som varit 😊 Tack o du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Så roligt att snart har du gjort hela utbildningstiden

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det har gått fort 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma