Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja då har vi kommit till fredagen och jag är ledig och ska bara njuta av dagen har jag tänkt. Sen ska jag fixa schema för lilla E på fritids och sen även kolla lite allt som är inplanerat framöver. För nu har jag varit lite dålig att skriva in sånt i min kalender men ja jag får ju bli lite bättre på det så inget blir missat.
Ska även boka in mig på den muntliga redovisningen av LIA som vi ska redovisa i början av december.
Så det blir skönt när hela almanackan är uppdaterad och jag har lite mer koll på vad som ska göras och när, för nu när vi hade träff i skolan så hade jag jättedålig koll kände jag på dem olika inlämningarna och det brukar inte jag ha.

Men det blir skönt att få göra detta idag och sen planera lite annat som jag vet att vi vill göra. För jag vill planera in att åka med lilla E och handla lite kläder med henne också men tar det i slutet av månaden och kanske kan vi göra det efter hon fyllt år eftersom hon har planerat hela helgen när hon fyllt haha lilla skruttungen och ja jag har nog fått henne för en påminnelse vad livet handlar om så idag ska vi mysa och se om vi kan göra något bara vi två eller om det blir en övernattning med fnittriga ungar igen.
Oavsett så kommer det bli mysigt. Och vi fick en mysig kväll igår och hon hjälpte mig packa upp lite av min resväska och det är alltid roligt att få lite hjälp.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att väcka barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh så skönt att vara ledig. Ha en underbar dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är det verkligen, tack o du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma