Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja då har vi kommit till fredag och helgen väntar runt hörnet. Ska bli så skönt att slippa väckarklockan i morgon och låta kroppen få välja när den vill vakna. Älskar lediga helger och ja dem kommer bli fler så småningom och det ser jag fram emot.
Idag ska jag plugga och se hur mycket jag kan hinna göra av den inlämningsuppgift som jag har ligger framför mig och ja jag har en massa tid att hinna göra den men tänkte jag gör den nu så är den klar sen och jag kan koncentrera mig på annat.
Har även fått hem en ny bok om kristaller som jag vill kika på, kikade lite i går kväll men ja den var intressant och jag vill läsa mer.

Jag vet att mina barn ser fram emot helgen då dem får vara lediga och kan slippa skolan en stund. Min lilla fröken hade läxa med sig hem igår och skulle jobba ikapp det hon missat nu när hon varit sjuk och ja det gick fort och jag är lite imponerad av henne och hennes utveckling för hon har verkligen utvecklat sig och kommit en bra bit på sin väg att lära sig skriva, precis som man ska i skolan, och hon har precis som sina syskon väldigt lätt för sig. Och ja det är alltid roligt att se hur bra det går för barnen i skolan, man blir ju lite stolt.

Ska nog mysa ner mig en stund till i soffan innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag med❤det konstigaste är att jag vaknar ändå tidigt.Ha en fin
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är samma här men jag låter ändå kroppen få bestämma ❤ Tack o du med får ha en fin dag
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Veckorna går fort väldigt fort
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det gör det verkligen 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma